Menu
EUR

Teensokken dames | Dames teensokken

5 Producten
Toon:
Teckel Teckel Teensokjes - wit - 2 paar
Teckel
Teckel Teensokjes - wit - 2 paar
Zachte teensokjes van het merk Teckel. Zeer geschikt voor open schoenen en/of pu...
€2,95 €2,44
 
Teckel Teckel Teensokjes - beige - 2 paar
Teckel
Teckel Teensokjes - beige - 2 paar
Zachte teensokjes van het merk Teckel. Zeer geschikt voor open schoenen en/of pu...
€2,95 €2,44
 
Teckel Teckel Teensokjes - zwart - 2 paar
Teckel
Teckel Teensokjes - zwart - 2 paar
Zachte teensokjes van het merk Teckel. Zeer geschikt voor open schoenen en/of pu...
€2,95 €2,44
 
Teckel Teckel Teensokjes Cotton - beige - 2 paar
Teckel
Teckel Teensokjes Cotton - beige - 2 paar
Zachte Katoenen teensokjes van het merk Teckel. Zeer geschikt voor open schoenen...
€3,95 €3,26
 
Teckel Teckel Teensokjes Cotton - zwart - 2 paar
Teckel
Teckel Teensokjes Cotton - zwart - 2 paar
Zachte Katoenen teensokjes van het merk Teckel. Zeer geschikt voor open schoenen...
€3,95 €3,26
 
Toon 1 - 5 van 5
Teensokken dames | Dames teensokken

De kans is vrij groot dat je ooit minstens al eens hebt gehoord over zogenaamde teensokken voor dames. Het gaat hierbij om speciale sokken waarbij de tenen los zijn 'ingepakt'. Dit betekent dat elke teen zo goed als over zijn eigen kleine sok beschikt. Eigenlijk kunnen we deze sokken nog het best omschrijven als een soort van handschoenen, maar dan voor je voeten. Dit lijkt misschien op het eerste gezicht een beetje vreemd, maar we kunnen je één ding vertellen, eenmaal je gebruik hebt gemaakt van dames teensokken is de kans bijzonder groot dat je niets anders meer zal willen.

Waarom gebruikmaken van teensokken voor dames?

Ben je van plan om teensokken voor dames te kopen? Dan zal je natuurlijk eerst even willen weten waarom je deze sokken nu precies dient aan te schaffen. In eerste instantie mogen deze dames teensokken er misschien een beetje vreemd uitzien, er zijn wel degelijk een aantal belangrijke voordelen aan verbonden. Benieuwd naar wat deze voordelen nu precies zijn? We hebben de drie belangrijkste alvast hieronder even voor jou op een rijtje gezet.

1.) Je zal veel minder snel last hebben van blaren

Het feit dat de tenen bij teensokken voor dames los verpakt of ingepakt zijn zorgt ervoor dat er geen sprake is van wrijving tussen de huid en de beide tenen. Zand, maar ook vocht of transpiratie kunnen er in de praktijk voor zorgen dat er irritatie kan ontstaan. Door gebruik te maken van dames teensokken kan dit echter voorkomen worden.

2.) Je tenen beschikken over een goede bewegingsvrijheid

Voor normale sokken geldt dat ze de tenen toch enigszins samendrukken aan de voorkant. Wanneer je één teen beweegt zal je dan ook tot de conclusie komen dat ook de andere tenen mee zullen worden getrokken door de stof. Vanwege het feit dat bij teensokken voor dames de tenen allemaal los van elkaar zitten krijg je het gevoel van op blote voeten rond te lopen. Deze extra bewegingsvrijheid wordt in de praktijk alvast door veel dames meer dan gewaardeerd.

3.) Ook andere narigheden kunnen voorkomen worden

Kies je voor het kopen van kwalitatief uitstekende teensokken voor dames? Dan zal je tot de conclusie komen dat er sprake zal zijn van aanmerkelijk meer stof rondom de tenen. Dit zal ervoor zorgen dat vocht aanzienlijk sneller kan worden opgenomen. Bovendien zal ook de warmte aanzienlijk beter afgevoerd kunnen worden. Dit alles zorgt ervoor dat het risico op kalknagels net als het zogenaamde zwemmerseczeem aanzienlijk afneemt. Ook dit is dus uiteraard een belangrijk voordeel welke toe kan worden geschreven aan het gebruik van dames teensokken.

Waar aandacht aan besteden bij dames teensokken bestellen?

Bij het plaatsen van een bestelling voor teensokken voor dames zal je tot de conclusie komen dat je graag met een aantal belangrijke eigenschappen rekening zal willen houden. Wat deze eigenschappen betreft kan je meer concreet rekening houden met de onderstaande zaken:

  1. Beschik je over een voorkeur voor een bepaald type merk?
  2. Over welke maat dienen de sokken te beschikken?
  3. In welke kleur wens je de sokken te kopen?
  4. Uit welk materiaal moeten de teensokken vervaardigd zijn?

Als je aandacht gaat besteden aan de bovenstaande punten zal je in ieder geval altijd tot de conclusie komen dat je zal kiezen voor precies die teensokken voor dames waar jij behoefte aan hebt.

Behoefte aan andere sokken? Ook dat is mogelijk

Ondanks de interessante voordelen die duidelijk verbonden zijn aan het gebruik van teensokken voor dames spreekt het voor zich dat er ook nog een keuze kan worden gemaakt tussen tal van andere soorten sokken welke in ons assortiment zijn terug te vinden. Voor deze andere exemplaren geldt dat je daarvoor onder meer kan denken in de richting van de onderstaande exemplaren:

Buiten de hierboven aangehaalde mogelijkheden zijn er in ons aanbod uiteraard ook nog andere type sokken terug te vinden. Zo kan je buiten onze dames teensokken ook nog kiezen voor speciale bamboe sokken voor dames. Wil je liever wandelsokken voor dames kopen? Dan behoort ook dat absoluut zeker tot de mogelijkheden.

Bestel jouw teensokken voor dames hier bij 123sokken.nl

De kans is ontzettend groot dat de aangehaalde voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van teensokken voor dames jou ook hebben weten te overtuigen. Op het ogenblik dat dit het geval is kan je deze sokken tegen de interessantste voorwaarden bestellen hier bij 123sokken.nl. Niet alleen kan je deze sokken bij ons kopen tegen een zeer interessante prijs, bovendien heb je ze ook altijd snel in huis. Bij bestellingen van ten minste 50 euro kan je bovendien ook rekenen op gratis verzending.

Ben jij ook van plan om jouw sokken voor dames te kopen hier bij 123sokken.nl? Dan kan je rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen kan je bij ons een keuze maken uit een ruim assortiment, bovendien bestel je bij ons al jouw damessokken ook tegen de meest interessante prijs. Nog niet overtuigd? Vanaf een bestelbedrag van ten minste 50 euro bieden wij gratis verzending aan! Op deze manier wordt het kopen van jouw teensokken voor dames en andere kousen alleen maar nog voordeliger en dus ook nog interessanter gemaakt.

Merken
Maat
Kleur
Voor
Type
Materiaal
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!